side-area-logo
Bloggande bröllopskoordinator med hela Svenska folket

Toppbloggare på nordens största bloggportal

Influencern Johanna Kajson står bakom bloggen, en energisk och glad 30åring som har blivit Sveriges bröllopskoordinator med hela svenska folket efter att hon arrangerat allt ifrån Isabella Löwengrips till Kenzas bröllop men även synts flitigt i Nyhetsmorgon. Hennes eget bolag Great Weddings har blivit ett starkt varumärke på den svenska bröllopsmarknaden och just nu släpper hon sin första bok som av bokförlaget Lind & Co. Johanna bloggar om sitt liv som förstagångs mamma till sin son Charles och alla utmaningar en förälder ställs inför i dagens samhälle vilket brukar resultera i den engagerande diskussion i kommentarsfältet. Läsarna på johannakajsonsblogg.se är närvarande, involverade och ger alltid respons och Johanna når ett empatiskt kommentarsfält genom öppenhet och nolltolerans mot påhopp mot såväl sig själv som andra. Med sin öppenhet om svårigheten att bli gravid, ofrivillig barnlöshet och sin IVF-resa tillsammans med sin man har många hittat hjälp och stöd i bloggen. I en filtrerad värld på internet försöker johannakajsonsblogg.se bjuda på runt 3 inlägg om dagen rakt ifrån sin vardag med oredigerade och ärliga bilder och texter. Några fler hörnstenar för bloggen är inspiration, vardagsnjutning, relationstankar och inredning.

Image module

Johanna Kajson, VD och grundare av Great Weddings kommer ursprungligen från Skåne men har varit verksam i 8 år i Stockholm inom såväl bröllops som eventbranschen. Med 10 års erfarenhet iden sprakande festliga eventbranschen och en viktig examen som affärsinriktad projektledare från IHM Business School kan ni känna er trygga med er bröllopsplanering via ett riktigt proffs! Vi gör bröllop i hela Sverige, i hela världen om ni så vill, och Johanna och hennes team hjälper er att förverkliga ert drömbröllop med trygg vägledning och inspirerande pepp. Det finns ingen som kan bröllop som Johanna.

Att få jobba med bröllop är det bästa jag vet och efter många år i branschen vet jag vad som krävs för att skapa det där alldeles extra för såväl brudparet som gästerna. Jag brinner för att skapa unika bröllop som speglar varje brudpars personlighet och genom möten och intervjuer så ser jag till att det vi skapar andas NI. Varje bröllop är unikt och det viktigaste för mig är att brudparet känner sig överväldigade över resultatet, vi överträffar alltid förväntningarna och tar er bröllopsdag på största allvar.

Image module
Boka Johannas stora inspirationsföreläsning om motivation, inspiration och positivitet i motgångar!
Intervjuer och framträdanden
Image module
Johanna gjorde IVF

Efter många år av smärtor i magen fick Johanna veta vad som var fel

Image module
Johanna om sitt kejsarsnitt

Det var som i Lejonkungen

Image module
Förskoletankar

Vem är med i artikeln om babyshowers och mamashowers?

Image module
Ungdomar vill ha drömkarriärer men är för lata för att jobba

Att börja längst ner på stegen och jobba sig uppåt verkar vara tråkigt i dagens samhälle där alla vill nå toppen direkt.

Image module
Snapchats snyggfilter gör oss glada – men vad händer sen?

Meeen, är det där jag? Som fyllde 30 i måndags?
Wow, älskar den här spegeln!

Image module
Snälla, sluta fråga när jag ska skaffa barn – det är inte upp till mig!

”Då är det väl dags att skaffa barn snart va? Ni blir ju inte direkt yngre…”

Image module
Om ungdomar och drömkarriärer

Att börja längst ner på stegen och jobba sig uppåt verkar vara tråkigt i dagens samhälle.

Image module
Kajson Event

Vill leverera det spektakulära!

Image module
VECKANS FÖRETAGARE JOHANNA KAJSON

”Jag älskar att hålla i glittrande tillställningar”

Vill du samarbeta i någon av Johannas kanaler precis som Ellos, Philips, Indiska, Skånemejerier, Knorr och många fler har gjort?
Kontakta oss så berättar vi mer!
Kontakt Info

Tveka inte att höra av er vid eventuella frågor eller om ni vill boka tid. Ring eller maila för mer information.

Telefon:

+46 (0) 70-20 16 546

Email:

johanna@kajsonevent.se

Skicka ett meddelande till oss