Johanna-Kajson.drombrollop-webb-89

DEN OFILTRERADE INFLUENCERN JOHANNA KAJSON

Följ henne i alla kanaler!

Influencern Johanna Kajson står bakom bloggen, en energisk och glad 38åring som har blivit Sveriges bröllopskoordinator med hela svenska folket efter att hon arrangerat allt ifrån Kenza & Aleks drömska bröllop till  Maja & Victor Nilsson Lindelöf, Mr & Mrs Guidetti,  och Frida Fahrmans bröllop bland annat men även synts flitigt i Nyhetsmorgon. Hennes eget bolag Great Weddings har blivit ett starkt varumärke på den svenska bröllopsmarknaden och 2017 släppte hon den ultimata bröllopsboken ”Planera ditt drömbröllop – med Johanna Kajson” som fortfarande idag är storsäljaren bland bröllopsböcker och trycks upp i nya upplagor hela tiden. Då släppte hon även planeringsappen Drömbröllop med Great Weddings och  lanserade Great Weddings Academy där hon utbildar och diplomerar bröllopskoordinatorer i en enormt uppskattad utbildning. Johanna har drivit två stora bröllopspoddar genom åren och sistnämnda släpper fortfarande nya säsonger varje år med hög efterfrågan av lyssnarna. (Vardagsfesten samt Drömbröllop med Johanna och gäster).

Johanna bloggar om sitt liv som bröllopskoordinator, entreprenör och balansen att vara mamma till sönerna Charles och August. Ni får följa med i tankarna om  alla utmaningar en förälder ställs inför i dagens samhälle vilket brukar resultera i en engagerande diskussion i kommentarsfältet. Läsarna på bloggen är närvarande, involverade och ger alltid respons och Johanna når ett empatiskt kommentarsfält genom öppenhet och nolltolerans mot påhopp mot såväl sig själv som andra. Med sin öppenhet om svårigheten att bli gravid, ofrivillig barnlöshet och sin IVF-resa tillsammans med sin man har många hittat hjälp och stöd i bloggen. I en filtrerad värld i sociala medier bjuda Johannas blogg på flera inlägg om dagen rakt ifrån sin vardag med oredigerade och ärliga bilder och texter. Några fler hörnstenar för bloggen är inspiration, vardagsnjutning, relationstankar och inredning och som nybliven diplomerad livscoach tar hon nya utmanande steg och fyller såklart bloggen med eftertanke och lärdomar därefter. 

Johanna Kajson, entreprenör, inspiratör och influencer,  kommer ursprungligen från Skåne och startade sin verksamhet i Stockholm men bor numera vid de skånska fälten igen. Johanna driver sitt eget eventbolag med främst fokus på bröllop och bröllopsbranschen sedan 2010 så hennes liv kantas av allt från hemmajobb i pyjamas en tisdag till glittrande galakvällar i Stockholm som hon fortfarande besöker ett par gånger i månaden för jobb och nöje. Hon är gift sedan 2012 och har en son, Charles, som kom till via IVF efter mycket kämpande. En historia som berört många. 2018 föddes lillebror August och livet som tvåbarnsmamma påbörjas….

Johanna är en sprallig, glad och generös influencer som bjuder in sina följare i hennes personliga sfär varje dag via instagram, blogg och Youtube. Hon har bloggat länge men har börjat synas flitigt som storbloggare först de senaste åren, vill du höra mer om Johannas resa till att bli toppbloggare och influencer hittas ett personligt avsnitt av podcasten ”We are influencers” här där hon intervjuas av Influencers of Swedens VD om sin resa. 

Efter många år på scen i paneler, som föreläsare och inspiratör kan du nu boka
Johanna som moderator, konferencier och föreläsare!

VILL DU SAMARBETA I NÅGON AV JOHANNAS KANALER PRECIS SOM
ELLOS, KIA, Oscar de la renta, Samsung, LG OCH MÅNGA FLER HAR GJORT?

KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER!

KONTAKTINFO

Tveka inte att höra av er vid eventuella frågor eller om ni vill boka tid.
Ring eller maila för mer information,

Telefon:
+46 (0) 70-20 16 546

Email:

johanna@kajsonevent.se

SKICKA ETT MEDDELANDE TILL OSS