EVENTEXPERT INOM SÄLJ, BRÖLLOP
GREAT WEDDINGS ACADEMY -UTBILDNINGAR INOM BRÖLLOP

Kajson Event AB startade 2010 som ett effektivt och personligt eventbolag och har med åren haft stora återkommande kunder som Bonnier Tidskrifter AB, Bokförlaget Lind & Co, Nordiska Kompaniet (NK) i Stockholm med flera. För dem och många fler har vi skapat såväl minnesvärda företagsevent, överdådiga personalfester och ruskigt effektiva säljdrivande marknadsaktiviteter.

Efter många år i eventbranschen är numera Kajson Event AB ett eget litet mediahus för främst Johanna Kajson och Great Weddings där vi skapar små och stora event, projekt och kampanjer. 

Vi står bakom Johanna Kajson som brand och som eventexpert med många års erfarenhet jobbar vi gärna med små och stora projekt och samarbeten mellan Johanna och starka varumärken där pressevent, influencersamarbeten och ambassadörsskap kan bli magiska samarbeten mellan två bolag.

Vi jobbar med Great Weddings och Johanna som bröllopskoordinator, boken ”Planera ditt drömbröllop – med Johanna Kajson, appen ”Drömbröllop – med Great Weddings”, podcastsen ”Vardagsfesten” och ”Drömbröllop – med Paula och Johanna” och numera ”Drömbröllop med Johanna och gäster” som är inne på säsong 4. Det är även vi som står bakom arbetet med Great Weddings Academy och workshopsen kring utbildningen till bröllopskoordinatorer.  Vi har skapat små, intima pressevents såsom ”cakes and bubbles” i Rosenrummet på NK eller AW tillsammans med Lexington inför julen, livepoddar, föreläsningar med Johanna inom bröllop men även Markus Rosenbergs invigning av sin Padelcourt9 och firandet av hans fotbollskariärr när han slutade för MFF och workshops inom bröllop. Vi älskar samarbeten!

Hör av er om ni vill skapa magi tillsammans med oss!

DAYFOTOGRAFI-M&M-160709-1352

GREAT WEDDINGS ACADEMY

Great Weddings Academy – utbildningen för dig som vill bli diplomerad bröllopskoordinator!

Efter 14 år i branschen vet vi vad som krävs för att man ska kunna vara en kvalitetssäkrad, utbildad och professionell bröllopskoordinator. Under alla mina verksamma år och alla de bröllop jag planerat och levererat så har branschen utvecklats och vi ser en större efterfrågan på marknaden för riktigt vassa bröllopskoordinatorer som verkligen kan hela processen i yrket” – Johanna Kajson, kursledare

Efterfrågan från kunder att få professionell bröllopshjälp ökar och branschen har uppstått i Sverige under de senaste 14 åren vilket gör att en helt ny yrkeskår nu behöver utbildas och diplomeras. Många brudpar är rädda att de råkar boka en hobby-bröllopskoordinator då vem som helst kan bygga en snygg hemsida med fina bilder idag – men hur vet man att personen man bokar faktiskt kan yrket, vet hur man både planerar, förhandlar, budgeterar och levererar ett helt bröllop? Att arbeta som bröllopskoordinator är långt ifrån det rosaskimrande ”fluffet” som vi ser i Hollywoodfilmerna och på bilder. Man behöver ta yrket och servicen på största allvar och när två privatpersoner lägger så pass mycket pengar och engagemang på en enda dag i sitt liv så ska man kunna förvänta sig högsta kvalité. Det vill Great Weddings Academy försäkra genom vår utbildning och diplomering av bröllopskoordinatorer som du nu kan ta del av!

Det är högt tryck även från arbetssökanden som drömmer om att arbeta med bröllop på detta sättet och genom Great Weddings Academy kommer såväl befintliga som nya bröllopskoordinatorer kunna utbilda sig till bröllopskoordinator  för att kvalitetssäkra sin yrkesroll på bästa sätt. Utbildningarna är uppdelad i flera kurser och hösten 2017 släpptes vår utbildning som är uppdelad i 3 steg för att bli diplomerad Great Weddings Academy bröllopskoordinator – därefter kommer workshops, photoshoots och vidareutbildningar finnas för nätverket man ingå i.

Steg 1 i bröllopskoordinatorutbildningen utbildar dig i de första delarna inom yrket från första kundkontakt med brudparet till behovsanalys, hur man förbereder sitt arbetsmaterial och vad det bör innehålla, hur man genomför en bröllopskonsultation, hur man tar fram bröllopskoncept och hur man arbetar som bröllopskoordinator längst hela planeringen med sitt brudpar. I kursen ingår och mentorskap med Johanna Kajson och personliga coachsamtal samt mycket mer. Efter genomförd kurs och avklarade tester så är det dags att praktisera och träna innan kursdeltagaren får gå vidare i utbildningen ett par månader senare.  Man kommer kunna gå utbildningen på distans online och i sin egen takt så det går att kombinera med nuvarande jobb, utbildningar eller liknande. Johanna har digitalt   möjlighet att utbilda, ha personliga coachsamtal och ger koordinatorerna de rätta verktygen för att man ska lyckas och bli en Great Weddings bröllopskoordinator. Branschen är fortfarande relativt liten men det händer spännande utvecklingar hela tiden och det känns viktigt att även bröllopskoordinatorerna på festlokalerna är kunniga och utbildade så att brudparen få en trygg och inspirerande bröllopsplanering. Förr bokade man sitt bröllop via en säljare eller hovmästaren på stället men idag kräver brudparen mer än så, en trygg hand att hålla i längst hela planeringsåret och det ser vi till på Great Weddings Academy att de får!

När det är dags för kurs 2 så ger utbildningen genom kurs 2 dig som blivande bröllopskoordinator alla verktyg du behöver för hur du ska arbeta som bröllopskoordinator på plats under själva bröllopet. Vilka listor skall förberedas, hur lägger man upp mötena, hur ser bröllopsveckan ut och vilka uppgifter tar bröllopskoordinatorn på sig och hur arbetar man sedan under bröllopshelgen för att kvalitetssäkra bröllopet och se till att man skapar brudparets absoluta drömbröllop på bästa sätt. Även här ingår mentorsamtal med kursledaren Johanna Kajson och personlig coachning och vid godkända  tester i kursen så får du diplomeringen och en stämpel du kan använda för att börja praktisera och arbeta som junior bröllopskoordinator. 

I kurs 3 går vi sedan igenom affärsmannaskapet inom yrket såsom offerter, avtal, förhandling, budgetering, marknadsföring och PR  – allt för att du ska vara redo att bli en fulländad diplomerad senior Great Weddings bröllopskoordinator!

Sedan lanseringen 2017 har varje termin varit fullbokad och det är högt tryck på kommande kurser, vilket är superkul! Vi tar emot begränsat antal kursdeltagare under vår- och höstterminen, för att Johanna ska kunna vara personlig mentor till deltagarna som faktiskt går kursen och kurserna pågår i den takt som passar varje elev. 

Välkommen att fylla i kontaktformuläret för att få veta mer om priser och nästa kurstillfälle i år!

SE EN FILM OM UTBILDNINGEN HÄR!

KONTAKTINFO

Tveka inte att höra av er vid eventuella frågor eller om ni vill boka tid. Ring eller maila för mer information,

Telefon:

+46 (0) 70-20 16 546

Email:

johanna@kajsonevent.se

 

SKICKA ETT MEDDELANDE TILL OSS