MARIA & MATHIAS

Johanna var i Göteborg och genomförde ett antal bröllopskonsultationer i sin turnée och Maria och Mathias var ett av brudparen som valde att boka in lite hjälp inför sitt vinterbröllop 2014. Vad ska man tänka på med vinterbröllop och vad är tipsen och trixen för att få till en härlig lyckad dag? Maria och Mathias fick alla svaren och det är fortfarande ett av våra favorit vinterbröllop.

”En av dom sakerna som verkligen la en liten guldkant på vårt bröllop var att vi anlitade Johanna som vår bröllopskoordinator, vissa kanske tycker att det är en onödig utgift, men för oss var det oumbärligt.

Vi visste inte i vilken ände vi skulle börja med i planeringen, då själva bröllopet skulle gå av stapeln 50mil ifrån där vi bor.

15 månader innan den stora dagen bokade vi in ett möte, och med sin varma och härliga personlighet blev vi sen proffesionellt ledda steg för steg genom resan till våran bröllopsdag.

Utan Johanna hade det inte gått så smidigt som det gjorde.

Det var så skönt att ha någon att bolla ideér med eller som bara lugnade ner en när man fick bröllopsplaneringspanik.

Jag rekommenderar alla som ska gifta sig att ta hjälp av en koordinator om man har möjligheten, det avlastar en så oerhört mycket och gör resan emot bröllopsdagen så mycket roligare.”

 

Foto: SMALLPIGART