ISABELLA & ODD

Ingen kunde väl missa bröllopet mellan bloggdrottningen och entreprenören Isabella Löwengrip och hennes dåvarande Odd. Eftersom lilla Gillis låg i magen så bestämde sig brudparet för att gifta sig snabbare än de anat och med akut hjälp från Great Weddings och Johanna så syddes ett intimt men fantastiskt bröllop ihop i August 2013 med vigsel i Adolfs Fredriks kyrka och sedan båtar som tuffade ut till Bockholmen för bröllopsmiddag och fest. Det var ett utmanande bröllop att hjälpa till med eftersom säkerhetspådraget och pressens nyfikenhet var så pass stor men även för att vi hade lyxen att kunna ordna otroligt effektfullt med handplockat porslin i pastell och favoritglasen från olika leverantörer men roligast var att få vara kreativ i arbetet kring blommorna. Det blev en fantastisk bröllopsdag med de 50 närvarande gästerna. (Gå in på Isabellas blogg och kika i arkivet om du är nyfiken på mer från den där augustidagen 2013)

”Mer strukturerad människa blandat med en enorm energi men ändå ett lugn (svår mix det där) har jag aldrig träffat. Vi fick en konsultation där vi bland annat fick några todo-lists som gäller för varje månad fram till den stora dagen. Så att vi inte börjar med allt på en gång. Dessutom har hon en excellsnurra som vi fick ta del av där man enkelt lägger in alla kostader, så skönt!

Johanna har i alla fall hjälpt oss att strukturera upp allt. Nu har vi en plan och jag känner mig betydligt lugnare. Åhhhh det ska bli så roligt!! Herregud säger jag bara! Vi har valt att jobba med Johanna Kajson och hennes bolag Great Weddings hela vägen fram till vår stora dag och jag skulle absolut rekommendera alla som är i startfasen för sitt bröllop att boka hennes tre-timmars konsultation och få allt material som hjälp på vägen. Det är guld värt!”

Foto: Dayfotografi