Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Johanna Kajson

Er bröllopsexpert och bröllopskoordinator

Image module

Great Weddings har funnits sedan 2010 och vi har varit med och byggt bröllopsbranschen i Sverige med många års erfarenhet och massor av bröllop i bagaget med bröllopsexperten Johanna Kajson i spetsen. 

Med oss är ni i såväl trygga som inspirerande händer och några av de mest omskrivna bröllopen i Sverige har vi skapat tillsammans med våra brudpar, vem minns inte Kenza & Aleks drömbröllop 2017, eller Maja & Victor Nilsson Lindelöfs magi 2018? Kika gärna in bland våra referens för att inspireras och se mer från några av alla våra brudpar vi haft genom åren…

Förutom att hjälpa er skapa ert drömbröllop utifrån er vision, er budget, era drömmar och era önskemål så är vi experter på bröllopsplanering för såväl stor som liten budget. Vi har många olika lösningar för att hjälpa er och alla bröllop startar med en bröllopskonsultation – en kickstart i planeringen där ni får allt underlag för HUR man planerar sitt bröllop.

Vill man planera själv passa boken ”Planera ditt drömbröllop – med Johanna Kajson” utmärkt då 8 års expertis är samlade i denna boken tillsammans med checklistor, tidsplaner, budgettips och all information ni kan tänkas behöva för att själva planera drömbröllopet – följ bara boken från start till slut så är vi med er hela vägen och lovar att ni vet precis vad som ska göras när och hur – och det tillsammans med massor av inspirerande tips och råd från Johanna som er expert såklart.

Komplettera boken med vårt planeringsverktyg i app-from som du kan ladda ner i din mobil, där är alla checklistor, budget, gästlistor, bordsplacering och bröllopskoncept enkelt samlade och synkade med boken för att ni lätt ska kunna ha alla listor på ett och samma ställe – givetvis kan ni exportera ut allt om ni vill maila olika listor till t ex festlokalen, cateringbolaget eller toastmastern. Appen går att synka mellan flera konton så att du och din partner kan dela alla listor och bocka av och lägga till i samma dokument. Ladda ner ”Drömbröllop – med Great Weddings” och börja planeringen av ert bröllop med detta supersmarta verktyg! Se mer om appen här och ladda enkelt ner den t ex här.

Vill ni se mer inspiration från Johanna så kika gärna på bröllopsserien hon gjorde tillsammans med Tv4 Nyhetsmorgon här nere eller följ hennes personliga blogg om livet som bröllopskoordinator, entreprenör och småbarnsförälder. 

Vill ni ha hjälp att planera ert drömbröllop av oss på Great Weddings? Kika gärna in på några av våra fantastiska referensbröllop och tveka inte att höra av er om ni vill veta mer, vi har bara nöjda kunder & makalösa bröllop som referenser!

Se Johanna's minibröllopsserie från nyhetsmorgon
Köp bröllopsboken här
Image module
Bröllopspodcasts
Image module
Visste du...
...att vi även utbildar och diplomerar bröllopskoordinatorer via Great Weddings Academy?
Kika in på företagsevent och GWA för att läsa mer!
``Hur hade vi klarat oss utan Johanna?``

Kenza & Aleks
Influencer & Entreprenör
Image module
Referenser
Läs hälsningarna från brudparen
``Jag har sagt det förr och jag säger det igen - utan Johanna Kajson hade det inte blivit något bröllop``
Maja & Victor Nilsson Lindelöf
Influencer & fotbollsproffs
Kontakt info

Tveka inte att höra av er vid eventuella frågor eller om ni vill boka tid. Ring eller maila för mer information,

Telefon:

+46 (0) 70-20 16 546

Email:

johanna@kajsonevent.se

Skicka ett meddelande till oss

*

*

*