Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Johanna Kajson

Er bröllopskoordinator & bröllopsexpert i Sverige

Image module

Great Weddings har funnits sedan 2010 och vi har varit med och byggt bröllopsbranschen i Sverige med många års erfarenhet och massor av bröllop i bagaget. Med oss är ni i såväl trygga som inspirerande händer, kika gärna in på några av våra fantastiska referensbröllop och tveka inte att höra av er om ni vill veta mer, vi har bara nöjda kunder & makalösa bröllop som referenser!

Se Johanna's minibröllopsserie från nyhetsmorgon
Köp min bok här
Image module
Visste du...
...att ni nu kan boka Johannas populära inspirationsföreläsning med inriktning på balans i livet, motivation och hur man når sina drömmar?
Boka Johannas stora inspirationsföreläsning om motivation, inspiration och positivitet i motgångar!
Mer strukturerad människa blandat med en enorm energi men ändå ett lugn (svår mix det där) har jag aldrig träffat. Vi har valde att jobba med Johanna Kajson och hennes bolag Great Weddings hela vägen fram till vår stora dag och jag skulle absolut rekommendera alla som är i startfasen för sitt bröllop att boka hennes tre-timmars konsultation och få allt material som hjälp på vägen. Det är guld värt!
Isabella Löwengrip
Entreprenör & Bloggare
Image module
Referenser
Läs hälsningarna från brudparen
Vi hade ynnesten att ha en riktig weddingplanner, som på amerikanska filmer. Vi hade ju gjort det mesta själva men att ha ett riktigt proffs som kliver in när det är två veckor kvar och bara syr i hop allt, tar över alla hundra kontakter och som sköter all logistik är helt fantastiskt.
Hannah Widell
Programledare, författare
Kontakt info

Tveka inte att höra av er vid eventuella frågor eller om ni vill boka tid. Ring eller maila för mer information,

Telefon:

+46 (0) 70-20 16 546

Email:

johanna@kajsonevent.se

Skicka ett meddelande till oss

*

*

*